pulled bbq chicken

Röstningen är nu i full gång på Svensk Fågels sida. Mitt bidrag till deltävling nummer 2 var Pulled BBQ Chicken som blev sååå gott. Jag är mer än nöjd med mitt bidrag. Jag behöver verkligen era röster, ni kan rösta HÄR. Såklart blir jag superglad om ni röstar på mitt bidrag, men om ni tycker något annat bidrag ser mycket godare ut så rösta på det.
Den första deltävlingen (av 5) vanns välförtjänt av bloggen Heja Abbe. I den andra tävlingen var temat Fingerfood. Vad priset är vet jag faktiskt inte, men äran är en stor morot. Tävlingen avgörs inte enbart av röster utan även av en jury som i slutfasen ger sitt omdöme. Så även om man inte har det bidrag som har flest röster så kan man alltså med hjälp av juryn nå en bra placering.

Linda

0 kommentarer

  1. Kycklingen var saftig och mör och underbar smak med såsen,hembakat bröd och coleslaw –

    riktigt smaskigt och en vinnare i smak och utseende.

    Jag tänker laga maträtten för den gick hem hos alla i familjen när du bjöd oss

    Kram Malen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *