Min vällingsförvaringsgrej

Den här förvaringsburken har jag med till min syster med familj. Det är en riktigt finurlig grej med tre delar i en och samma burk. Du häller alltså ner 1 portion vällingpulver i varje del och sedan är det bara att öppna locket och hälla i allt i nappflaskan perfekt doserat.

Jag har två stycken, en som jag alltid har i skötväskan med vanlig välling och en som jag har stående på diskbänken med nattvällingpulver. Då Magda ska ha sin nattvälling kan jag vara hur dimmig som helst i huvudet vid tresnåret för det är bara att hälla i det på förhand doserade pulvret.

När Magda har vuxit ifrån vällingen så tänker jag ha mina två burkar som snacksburk, t ex russin i ett fack och i de andra morotsbitar och i den tredje nötter, eller något annat. Väldans funktionella. De är från Bambino och finns på vanliga ICA.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *