Hemma efter härlig smålandsvecka

Igår gick då tåget tillbaka från Småland. 4 timmar på tåg gick superbra tack vare gullig kille, som hjälpte till med barnen på alla sätt och hämtade gratis te till mig från restaurangvagnen osv. Hans försök att jobba på datorn gick om intet i och med att vi klev på i Alvesta. Om du läser det här så TACK så otroligt för all hjälp!!!
Vi har haft det så underbart bra hos min syster i Småland! Vi har ätit gott, varit på roliga utflykter, busat och bara myst. Det spelade överhuvudtaget ingen roll att regnet öste ner och det till och med haglade och åskade.
Det gick att äta ute en dag och det var härligt. Vi åt hemgjorda köttbullar med oregano i och stuvade makaroner. Hade helt glömt bort hur gott det är med stuvade makaroner. Måste göra det här hemma snart. Köttbullarna ska jag också härma.
Annie har haft så så roligt med sina älskade kusiner. Hon lärde sig att göra volter på studsmattan och Magda lärde sig krypa under dagarna här.
Min syster hämtade in jordgubbar och rabarber från egna landet. Så skulle man ju vilja ha det….Sen blev det god rabarber- och jordgubbspaj.
TACK min fina syster med familj för en underbar midsommarsemester hos er. Hoppas ni har återhämtat er något 🙂

Linda

0 kommentarer

  1. Vi hade så kul med er! 😀

    Svar:
    Och vi hade det underbart med er. Vi saknar er mycket! Kram Alvisen
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *