Getost+fikonmarmelad+Krustader = Gott

Krustader med varm mjukost och något lite till är min favoritförrätt. Det är ingen förberedelsetid, du kan ha ingredienserna hemma länge utan att de blir förstörda, du kan mixa lite hur som, och de är gudomligt goda. Kom bara ihåg att det inte är någon idé att förbereda dem långt innan för om du spritsar ner mjukosten och låter dem stå så blir de mjuka istället för krispiga.

Då jag hade min kollega på besök förra veckan så gjorde jag dem med Fjällbrynts getost och toppade med en liten klick fikonmarmelad. Det är nog min nya favorit!

Du behöver
Minikrustader (finns i de flesta butiker)
Chevréost på tub
fikonmarmelad

Gör så här
Sätt ugnen på 200 C

Ställ upp krustaderna i ugnsform. Då ugnen är varm så trycker du ut en klick getost i varje krustad. In i ugnen sådär 5-7 minuter. De ska vara varma men inte brända. Ta ut formen med krustaderna och toppa med en liten klick fikonmarmelad.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *