Kanske en handfull insekter till lunch skulle göra susen?

Ni som läser Metro kanske såg den här bilden i tidningen? Det är en cup cake med massa insekter, det ska vara en bra källa till proteiner och kan vara räddningen mot svält och undernäring. EU kommissionen har satsat 25 miljoner kronor i ett projekt som ska undersöka hur man kan använda insekter i sin dagliga kost. En holländsk kokbok för hur man lagar insekterna finns nu på marknaden, The Insect Cook book. Du kan t ex tillsätta lite maskar till ditt favoritrecept på chokladmuffins, eller strössla lite gräshoppor på risotton, föreslår de.

Så här kanske din sushi ser ut snart

Linda

0 kommentarer

  1. Nääää, fy!!!!

    Jag klarar inte ens av att titta på bilden….

    Hoppas att jag slipper bli bjuden på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *