Magda Inga Leonie ♥

Så döptes då Magda till Magda Inga Leonie. Jag har inga superbra bilder tyvärr, men här ser ni lite. Det var ett litet dop med bara de allra närmsta. Solen sken och det var en perfekt dag. Magda skötte sig exemplariskt i kyrkan och Annie torkade bort vattnet från huvudet och såg till att Magda var glad rakt igenom. Madgas gudmor Leontine sjöng ”Där ser du själv hur högt du når” så att jag grät, och jag var inte den enda som grät då hon sjöng. Hon sjunger som en gudinna, det var så obeskrivligt vackert!!
Har ni inte hört Lisa Ekdahls ”Där ser du själv hur högt du når” så lyssna HÄR. Lyssna på texten, den är helt enorm. Då Leontine var hos oss någon vecka innan och vi skulle prata om texten så klarade ingen av oss att prata om den utan att gråta. Det är så vackert, tänkvärt och mitt i prick. Det är precis så jag önskar vara som mamma. Det är även precis så jag hoppas att alla som håller av Annie och Magda kommer vara med dem.
♥Leontine med Magda♥

Linda

0 kommentarer

  1. Men det var väl jättefina bilder!! 🙂

    Jag har utmanat dig i min blogg med 10 intressanta och smarta frågor. Hoppas att du vill vara med men känn inget tvång 🙂

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *