Ostbricka med glutenfritt bröd

I fredags kväll blev det ostbricka med fantastiska Jessica Frej. Hon och bakproffset Maria Blohm håller på med en bok för glutenfritt bröd. Det ska bli supergott bröd och inte bara ett tråkigt alternativ till vanligt bröd. Det kommer bli fantastiskt gott bröd kan jag lova för jag smakade på deras provbröd i fredags. Det ena brödet var ett frukt- och nötbröd och det andra var foccacia liknande med tomat och chili. De håller just nu på och testbakar för att ta fram de absolut bästa alternativen till boken, så spännande!
Om ni vill följa dem så finns Jessica Frej på Twitter och Maria Blohm hittar ni på sidan Baka hemma där hon har en massa smaskiga recept och baktips dessutom. Självklart kommer jag följa dem också och meddela när boken är klar!

Det är så toppen att det kommer en bra glutenfri brödbok nu. Min bror var glutenintolerant som liten och jag kommer väl ihåg de trista, torra, platta bröden. Roligt att det kan se och smaka så annorlunda om man faktiskt anstränger sig!!
Just ja, ostarna 🙂 Perfekt kombo. Kan verkligen rekommendera upplägget ovan för ostar.
Lite annat småtugg behövs såklart som pricken över i:et

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *