Ekologiska bakmixer (flera glutenfria)

Härliga Bamarang har för tillfället kampanj på en massa ljuvliga ekologiska bakmixer utan tillsatser och konserveringsmedel! Många är glutenfria. Se HÄR. Marlette är ett franskt märke, två systrar som månar om att endast ha lokalt producerade spannmål och råvaror i sina mixer. Toppen! Den här helgen har Bamarang dessutom en fraktfri helg fram till söndag natt.

Bakmix – set om 4 mixar
Det blir till att klicka hem lite mixer, det är en riktigt bra gå-bort-present dessutom! paketet ovan innehåller Bars med fikon och aprikos, bröd med apelsin, franska småkakor och choklad- och sesamfröcookies.
Ekologisk muffinmix - Glutenfri mix med banan och choklad
Eller choklad och bananmuffins, glutenfri!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *