Titta vad grannarna kom förbi med..

en påse hembakade Biscotti! Hur goda som helst! De är från Italien så de här kakorna är The Real Stuff. Mina grannar flyttade in ovanför oss för ett tag sedan. Trevlig gest att plinga på med kakor och säga hej. Jag slängde ju ur mig att jag skulle bjuda in dem på något typsikt svenskt….Men vad i all världen ska jag bjuda dem på?

Snälla ge mig tips. De arbetar här i Sverige sen ett bra tag tillbaka så kanelbullar har de nog ätit massor av.

Linda

0 kommentarer

  1. Varför inte sill och (om du kan få tag på det) färskpotatis? Riktigt svenska smaker! 🙂 Har nu även röstat på ditt recept på kycklingdumplingsen! Ha en riktigt skön helg!

  2. Tack Karin för tips och röst! Bra med sill och potatis. Hade snöat in på att det skulle vara något bakat och kom inte på något bra alls. Det blir nog sill och potatis och så väntar jag tills färskpotatisen har kommit. Ha en fin vecka du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *