På besök i Chokladfabriken

Jag kilade på order från min väninna i Schweiz förbi Chokladfabriken här i Stockholm. Då jag var i Schweiz förra påsken hade jag tagit med mig en ask med praliner från Chokladfabriken. Hon tittade helt oförstående på mig och frågade hur jag tänkte då jag tog med choklad till Schweiz där de har den bästa chokladen. Boxen stod orörd tills jag la Annie på kvällen. Då jag kom ut till vardagsrummet satt hon och googlade Chokladfabriken och sa att deras lakritspraliner var de bästa hon någonsin ätit. Nu måste jag regelbundet till Chokladfabriken och inhandla en omgång till henne. Hon är helt beroende av dem. Ni som smakat vet ju vad jag pratar om!!! Jag är också helt galen i dem.

De har farligt goda bakverk där också
Åh, de hade så mycket påskgott..
Den här lilla gynnaren i marsipan muntrar upp vilken påsk som helst

Linda

0 kommentarer

  1. Ja, jag kommer ännu ihåg den ljuvliga smaken i dessa praliner och lakritspralinen var supergod! Tack vare dig har jag haft äran att smaka på dessa 🙂 Kram

  2. Jag är beroende av deras lakritsfudge! 🙂 Vansinnigt god. Borde nog springa förbi efter jobbat och bunkar upp inför påsken. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *