Smått och gott tallrik

Absolut mest perfekta helgkvällsmaten är en plocktallrik då man vill sitta framför tvn, småprata och dricka småklunkar av vin. Här chorizo, minimozarellas med småtomater blandat med lite olivolja och salt, getost med flytande honung och en kvist timjan insläng i lite filodeg och in i ugnen några minuter så det smälter och blir krämigt, några oliver och lite ruccola och sist men inte minst avocado med majonäsröra och rikligt med räkor.

Inte glömma ett riktigt gott vin till (eller Prosecco som jag tycker passar till ALLT)

Ha en underbar lördagskväll!

Linda

0 kommentarer

  1. Jag gillar också plocktallrik, mycket smått och gott! Ha en fin fjärde advent! Tack än en gång för allt det fina du skickade. Allt har varit supergott! Jag gör ett inlägg i bloggen om det snarast, kram!

  2. mums! älskar pli´ckplocktallrik! så mkt lättare o roligare att planera som en fredagsmysmiddag, och man äter mest av det man är sugen på :-). mera plickplock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *