En kväll med mycket kaffe

Igår kväll var jag på ett underbart litet event inne i stan.

Jag tog med mig en av mina bästa och äldsta vänner och vi hade en sån mysig kväll! Då vi kom dit bjöds vi på två spännande kaffedrinkar som gjordes av baristan Elin Westerberg från Fotografiska Museet.

Hon använde NESCAFE Dolce Gustos maskiner till att göra dem och det var också de som bjöd in till eventet. Den ena kaffedrinken var med apelsin, grädde, stjäranis och kardemumma och den andra var med, hör och häpna jordgubbsmarmelad, grädde, kanel, ingefära och kryddnejlika – Riktigt god – och så lätt att svänga ihop hemma.

Sen lärde Elin oss att göra hjärtan och andra mönster i kaffet. Först visade Elin och det såg hur lätt ut som helst! sen fick vi prova på. Oj, vad vi skrattade och testade om och om igen. Det går att göra så fina hjärtan, granar, mönster och stjärnor om man bara har tålamod och fingertoppskänslan.

I potten till de 2 som gjorde bästa mönstret var varsin NESCAFÈ DOLCE GUSTO maskin och en massa underbara kapslar!


Jag tävlade med denna! OCH vem vann?

Ni kanske känner igen någon på bilden? Jag fick inte priset för bästa mönster för mina var katastrof utan för bästa kämparglöd, jag gjorde väl sådär 7 stycken och var något frustrerad när tiden rann ut, jag hade kunnat hålla på hela natten…Jag är så glad över Dolce Gusto maskinen!! För det första så är den ursnygg med LED belysning, sen så är kapslarna återvinningsbara (man kan lämna in dem på Elgiganten). Man kan göra typ alla slags varma och kalla drycker med den, allt från cappucino, Zoegakaffe, latte, iskaffe, iste, Chai Tea Latte, och….

varm choklad till Annies STORA förtjusning. Hon somnade med kapslarna i sängen tokungen.

Ps. Om ni är på Fotografiska Museet i Stockholm så be Elin göra något fint mönster till er i kaffet. Tulpaner är det senaste hon lärt sig!

Linda

0 kommentarer

  1. Grattis Linda! Att du har kämparglöd visste jag – men inte att du kunde göra så fina hjärtan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *