Rödkålssallad med bitar av sharonfrukt – En fröjd för öga och gom

Till tävlingen Det Bästa Vita Julbordet gjorde jag en rödkålssallad med bitar av sharonfrukt, den blev så god att jag tänkte dela med mig av receptet. Sen så blev den även otroligt vacker med de starka färgerna. Den är dessutom enkel att göra och vinner på att stå och dra i kylen över natten.

Du behöver
1/2 -1/4 dels rödkålshuvud (beror på hur stort det är)
1 Sharonfrukt
2 msk neutral olja
2 msk äppelcidervinäger
2 msk äppeljuice

1 kruka persilja

Gör så här
Strimla rödkålen. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och häll över rödkålen. Blanda om. Precis innan serveringen skär du sharonfrukten i mellanstora tärningar och klipper/skär persiljan och blandar ner.


Hoppas det smakar!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *