Äggstjärnor, megamuffins och ljuvliga kökshanddukar

Var på Clas Ohlsson för att köpa plastlådor och WoW vad mycket spännande de har. Köpte på mig både det ena och det andra. Hoppas att jag nu kommer använda dessa saker, vi får se. Jag köpte en form för megamuffins, kostade 79 kr, men tänkte ha den till att göra minipajer och sånt istället i den, jag har en idé med filodeg och getost nämligen.

Sen köpte jag två handdukar som jag tyckte var så toppenfina, 2st för 49 kr. Den blå är precis samma färg som vårt kakel nämligen, matchigt:-) Det mönstret fanns också på en massa annat i butiken, lådor till exempel. Sen blev det en box med massa cocktailpinnar, 1000 st för 20 kr, perfekt att sticka i skålen med oliver eller annat smått och gott. Dessutom köpte jag en myskosak i silikon som man lägger i stekpannan för att göra formade ägg, kostade 49 för 2 st i olika former, jag köpte hjärta och stjärna. Inte säker på att jag kommer använda dem massor med gånger, men lite småroligt ändå!


Så här blev stjärnägget, vad tycker ni? Helt onödigt eller??

Linda

0 kommentarer

  1. Vilka härliga saker! Och silikonformarna absolut inte onödiga 😉 Vad gör man inte för att glädja ett girinigt barn (eller sg själv för den delen) en tidig morgon? Hiihi…

  2. Gillade dina köp! Megamuffinsformarna har jag gjort småpajer i med smördeg. Funkar JÄTTE bra till det dock lite stora för muffins….om maan inte vill göra matmuffins!

    Kramkram

  3. Hej vännen och tack såå mycket för din kommentar. Tänkte du kanske vill ha svaret på din fråga 🙂

    Jag smörjer formen lite med smör så den lossnar. Finare form då annars kan man köpa STORA formar och fylla sidorna med smördeg. Fyllningen: prujo, färdig kokt tärnad potatis, strimlad soltorkade tomater och vispat ägg+fraiche! Volia en kanon god potatiskaka! Hoppas du fick svar på din fråga =) KRAM

  4. Nej, den affären ska man inte förakta. De har riktigt mycket bra grejer framför allt till köket. Vi köpte torkhanddukar till glas där som var något av det bästa fyndet vi gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *