Vinnaren av de fina kakformarna

Vinnaren av de finfina kakformarna i retrostil blev Sanna som skrev följande fyndiga motivering till varför just hon skulle få formarna!:

Jag önskar att jag skulle vinna dessa fina formar i retrostil,då skulle jag göra fina placeringskort till julafton med allas namn skrivet på med kristyr med hjälp av spritsen.Sedan skulle jag använda den vackra lådan till att lägga lite fint julgodis i på dessertbordet.I år är det jag som står för dessertbordet på Julafton

Stort Grattis Sanna! Maila mig din adress så kommer formarna på posten till dig.

Linda

0 kommentarer

  1. Hej Linda 🙂 Hur lycklig kan man bli.åh vad jag är glad har precis haft 10 års och 35 års kalas för mig Och Abbe som fyllt år.Tokigt nog doppade jag tummen i knäckkoket när jag skulle göra knäckäpplen.men tummen sitter kvar,fast med en stoooor blåsa på 😉 Det har vart en underbar dag.För att varva ner lite såhär på kvällskvisten så tittar jag in hos dig och ser att jag vunnit de fina kakformarna.Lyckan är total och jag längtar efter att få göra fina placeringkort i pepparkaka till julafton.Ha en underbar kväll Kram Sanna

    Ps.Tack Alexandra för grattiset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *