Nå, vad tycker ni om årets glögg?

Alltså, jag är besviken…Jag tyckte det lät så spännande med glögg med kaffesmak. Men platt fall, tyvärr. Varken jag eller min sambo tyckte om den.

Vad tycker ni? Är den god? Vilken har varit den godaste genom åren? Min favorit är inte någon av Blossas glögg utan en vi testade förra året: Kiviks Äppelglögg med saffran, den var galet god. Försökte hitta den på Systemet idag, men de har den inte…uhhhh…så trist. De hade bara en alkoholfri äppelglögg. Finns det någon annan som är sådär galet god?

Linda

0 kommentarer

  1. Åhhh nej! jag som precis läst om den och såg fram emot o testa! läääääängtar efter glögg! o lussebullar. jag har lovat Nora lussebulle så fort vi landar.

    (här i NY finns ingen 🙁 !!!! )

  2. Jag tänker nog inte ens smaka den här, jag har väldigt svårt för kaffe som det är. Smakar den mycket åt kaffehållet?

    Åh, det lät ju gott – äppelglögg med saffran <3 Dock tyckte jag inte så väldigt mycket om blossas glögg med saffran förra året…

    Nej, jag tycker ärligt talat att saftglögg är det bästa, jag är ju som jag är 😉

  3. Denna har jag inte provat och tänker inte göra det heller. Gillar inte kaffe. Däremot har jag provat Kiviks varianterna, fick dem hemskickade, 4 olika sorter. Ny för i år ska vara hallonglögg med kardemumma, den har jag inte testat än dock.

  4. Jag tyckte det lät som enspännande smak, men blev så besviken. Men alla andra har verkat tycka om den. Jag tycker inte ens den smakar kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *