Cadbury’s Rocky Road – Tala om godischoklad

Kan ni tänka er choklad med marshmallows, körsbärsgodisar, jordnötter och kokos! Jag fick den här chokladen i ett paket från underbara Katarina på Hovkonditorn. Det här var förvånansvärt en choklad som växte. Jag är alltid lite skeptisk med choklad med för mycket smaker., så vid första tuggan var det lite tveksamt. Men den var så intressant och ovanlig i smakkombinationen att jag inte kunde låta bli den. Annie hon var helt galen i den. Så vid de sista bitarna slogs vi nästan om chokladen. Så spännande också med körsbärssmak i choklad.


Annie, Magda och vi önskar alla en fantastiskt fin helg!

Linda

0 kommentarer

  1. hej!

    Hittade precis till din blogg när jag letade efter recept på saffransbröd med mandel massa =o) Hade redan gjort degen när jag läste receptet, så det blev ingen sprit, men det ska prövas en annan gång!

    Såg denna godingen (chokladen). Det är min favorit! Bor nämligen i Nya Zeeland och Cadbury är bland favorit chokladerna i landet. Rocky Road blev min favorit för över ett år sen och det har blivit alldeles för mycket va den sen dess. ;o)

    Massa trevliga advents tips oxå! Super!

    Kram och God Advents Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *