WeRFamily Event

Var på ett event med min vän RM på eftermiddagen. Det var Loppi som anordnade ett WeRFamily event. Bland annat intervjuade de Hannah Graaf, Linda Skugge och Cecilia Blankens på scen om deras bloggande. Verkligen intressant.

Tehuset Java bjöd på mycket gott te, kakor och kolor. Tyvärr så var jag tvungen att byta på Magdisen precis då fikapausen var så jag hann bara smaka lite. Men istället fick jag med mig några påsar hem, SNÄLLT. Jag kan inte sluta lukta på det teet som heter Lundate. Ska testa det så fort som möjligt.

Min vän Rose-Marie som är den bästa vän man kan tänka sig. Det är alltid så roligt att göra saker med henne och hon är en riktig vitamin för en trött nybliven mamma.
Jag pratade även med Hannah Graaf lite. Hon är verkligen en otroligt sympatisk person. En sån där person som man känner att man skulle vilja ha som vän.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *