Kolikdieten

Tja, så här ser min middag ut mest varje kväll/lunch: Avocado, kalkonbacon, morotsstavar. Frukosten brukar bestå av äggröra, bröd och te. Mellanmål banan. Ibland slår jag till med en smoothie på havremjölk och blåbär eller björnbär.

Ps. Inte heller får man äta godis. Inte lakrits, inte choklad och inte skumgodis. Alla dessa är ju mina favoriter, SUCK!

Linda

0 kommentarer

  1. ååh, stackare, hoppas koliken släpper snart så du kan börja äta ordentligt igen och dottern kan få må bättre =( Vet du hur lång tid du kommer få äta så här? Låter som en dunderdiet om man vill bli av med överflödskilon, fast du har väl säkert inga sådana 😉 <3

  2. Åh, jag hoppas att Magdas lilla mage snart slutar att göra ont och att du snart får äta allt du längtar efter . Men mest hoppas jag att vi ses snart. Vi ska bara bli av med alla förkylningsbaciller först, det går lite trögt på den fronten.

    kram kram

  3. Hej!

    En vän till mig kunde inte äta banan när hennes dotter var liten, då fick dottern ont i magen. Så om du ändå ändrat hela koste skippa bananer också. Tack för receptet på äppelkakan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *