Är detta framtidens kök?

Vad tror ni om detta? Malthus – A Meal a Day, är tänkt att finnas i framtidens kök. Här procuceras ett mål per dag, dvs fisk och sallad. Fisken ger näring och gödsel till salladen och plantorna renar vattnet som fisken simmar i.

Tanken där fiskarna simmar i är ungefär lika tung som ett fyllt badkar och hela anordningen är som två kylskåp bredvid varandra. Det får plats 400 liter vatten och rymmer minst 2 kg fisk. Så det är bara att putta ner laxen här så kan den simma omkring tills du blir hungrig.

Jag tycker det verkar helt crazy fast tanken verkligen är god. Men jag tror inte på att ha ett megaakvarium i köket där du sitter och fiskar upp middagen. Det krävs ett riktigt stort kök för att få plats med tanken, dessutom så skulle inte jag känna för att jaga reda på fisken då jag kommer hem från jobbet.

MEN VAD TROR och TYCKER NI?

Linda

0 kommentarer

  1. Ojdå! Jag skulle nog önska något annat än sallad, för den är inte speciellt näringstät! Och den där fisken tar nog slut ganska snabbt. Men tanken är god men behöver förverkligas i någon annan form.

  2. Åh, nej, det här tror jag inte är något för mig (vilket inte är så konstigt när det är vegetarianen i mig som talar) – jag får ju leva på sallad då! Men jag tycker ändå att tanken är bra, det är ju i alla fall ekologiskt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *