Leverans av Agneta Livijn porslin

Titta vad fint! Beställde en hel massa porslin på Campadre då de hade halva priset på Agneta Livijns saker. Såååå nöjd! Det blev 6 megakoppar, perfekta kalla vinterkvällar för varm choklad med vispad grädde eller hinkar med te; 6 skålar som blir undebara till soppa, frukostar med mera med mera. Allt i en härligt krämblå turkos nyans.

Jag hade också beställt 6 st vita förrättstallrikar, eftersom vi har Agneta Livijns vita superstora tallrikar. MEN, ris till Campadre där! Allt skulle ha anlänt senast den 16e september, inget kom och inget meddelande om försening. När jag mailade dem en vecka senare så fick jag till svar att de nte kunde leverera de vita tallrikarna pga av underleverans….Hmmm…konstigt för jag måste ha varit en av de första av beställa då jag beställde dem, gick in direkt då de startade försäljningen. Dåligt att inte meddela heller…De hade ju inget problem att snabbt dra 725 kr från mitt konto för tallrikarna och behålla dem tills jag påpekade att jag inte fått sakerna…DÅLIGT!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *