Bästa Bästa Linssoppan

Både försöker och vill äta nyttigare nu. Jag har ett antal kilo att bli av med nu, men konstigt nog känner jag plötsligt för nyttig mat. Innan jag födde var jag jämnt sugen på friterat, pizza, chips osv osv. Dessutom så kunde jag knappt röra mig på slutet pga av all foglossning och alla kilon. OND CIRKEL. Men nu är jag på G:-)

Så jag gjorde min favoritlinssoppa. Jag tycker verkligen om linssoppa och har testat alla möjliga varianter, MEN denna är världens bästa och man bara slörpar i sig den! Ni hittar receptet HÄR.m Jag gjorde det helt enligt receptet men la till en massa färsk persilja innan jag mixade ihop allt, blev lyckat så det kommer jag fortsätta med.


Fin soppa i minst lika fin Agneta Livijn skål

Linda

0 kommentarer

  1. oh vilken inspirerande matblogg! Den hamnade genast i min favoritlista. Hittade hit på jakt efter hur man kokar rödbetor. Vi provade en rödbets/fårosträtt i Grekland i somras och fell in love! Jag kommer göra min utan pinjenätter (allergi) och med apelsinskal och mynta istället, så som den serverades där. eventuellt också färskost istället för getost beroende på vad jag hittar. Jättemånga spännande recept här och jag kommer helt klart kika in ofta!

  2. Härligt! Och underbart att träffa dig och familjen häromdagen =)

    Provade att göra dina krutonger i helgen. Det blev perfekt. Älskar din sida <3

  3. Just nu känner jag för mat mest hela tiden. INte så mycket friterat dock. Men orkar inte bli så hysterisk just nu. Hade turen att gå ner de flesta kilona med förlossningen och någon motion är inte att tänka på just nu. Men linssoppa!! Sååå gott! Som tur är ganska nyttigt. Och vilka snygga skålar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *