Ni kanske trodde att jag kunde laga mat….

Nån som vill komma på middag…? Det här är nämligen en favorit i repris, som jag brukar säga…

Det här var middagen igår, eller tänkt som middag iallafall. Det blev sent och jag skulle liksom svänga ihop tortillasnibbar eller quesadillas, samtidigt surfade jag lite på datorn…tills jag i ögonvrån såg rök bolma från stekpannan, tja resultatet ser ni ju här. Blev pizza istället.

Om ni vill se hur den här rätten brukar se ut (om ni ändå någonstans tror att jag kan få till det ibland) så se HÄR.

Sånt är livet, tralala

Linda

0 kommentarer

  1. Ja, så kan det gå ibland. Jag kokade karamellsås i förra veckan och så ringde telefonen och jag glömde såsen helt, tills det började lukta bränt 🙁 Det var bara att börja om på nytt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *