En dag på landet

Häromdan åkte vi ut på Värmdö (några mil utanför Stockholm) till vår egen privata kattvakt. Hon bor egentligen nära oss men har en kolonilott i detta området på Värmdö. Bullerbyn i miniformat! Så gulligt område. Det består av cirka 70 små hus med rätt stora lotter som är som oaser. Egentligen skulle det ha blivit ett mycket större område med sådär dubbelt så många hus, men H&M familjen bor här/har lantställe här (alltså inte i koloniområdet;-)) och de tyckte tydligen att det skulle bli väl mycket folk så de köpte upp marken och hyrde ut till får – och kobete istället.

Trollet framför några av bullerbyhusen.

Vår kattvakts lilla oas som hon skaffade för ett år sen och för fullt jobbar med för att fixa till.

Vi bjöds på underbaraste äppelmusten man kan tänka sig. Se glaset ovan! Ekologisk äppelmust. Hon hade köpt denna bag in box med äppelmust för sådär 150 kr på Ekerö. Det är en Bag in Box i min smak det! Jag ska försöka ta mig ut på Ekerö och handla på mig någon sån här box, för godare äppelsaft har jag inte smakat. Jag har googlat lite var det kan vara, hon kom inte riktigt ihåg. Det kan nog vara Äppelfabriken. Dit kan man även ta med sina egna äpplen så mustar dom dom och tappar upp i egen bag in box.

Hennes katt Rambo låg och sov under vinbärsbusken och allt var sådär ljuvligt harmoniskt tills Annie satte sig i krusbärsbusken…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *