Första dagen på Manhattan

Första dagen på Manhattan

Vårt hotell hade ju ingen frukost vilket verkar vara rätt vanligt i New York. Men det finns ju Delis och frukostställen precis överallt så ingen fara. Hade berättat för Annie innan att man äter pannkaka och korv till frukost i New York så det var ju bara upp till bevis när vi var där.

Jag tog omelett (gott!) med grits. Det inte bara såg ut som tapetklister utan smakade som det också. Vad är det egentligen? Man kunde välja mellan fries och grits och fries på morgonen kändes inte så rätt. De förklarade att grits var corn, så jag förväntade mig majs. Men vad det är det har jag fortfarande ingen aning om. Någon som vet?

Tivoli i central park, men vi valde att gå till lekparken istället.

Pusspaus och bagellunch i central park

Så bra lekparker i central park med en massa vattensprutande grejor för barnen svalkar bra i över 30 grader i skuggan!

De flesta parker är väldigt inhägnade. Utanför denna söta lilla lekpark i central park stod det att man fick inte sova i parken, inte gå barfota och inte droga.

Vi åt fantastisk pasta (men rätt dyrt) på Alfredos som ligger precis vid Rockefellar Center. Bilden är från deras hemsida. Vi var alldeles utsvultna att det inte blev kort tyvärr. Sen blev det Top of the Rock! Vi fick tips av New York bor att skippa Empire State Building med timslånga köer och istället åka upp i Rockefellar Center. Vilken vy!!! Det var heller inga köer. Svindlande Magiskt att blicka ut över NY på kvällen med alla ljus.

Linda

0 kommentarer

  1. Hotellfrukostarna i New York brukar vara rätt risiga så det är bra att det finns schysta delis i närheten. Man behöver ju inte direkt gå hungrig länge efter att ha smällt i sig en amerikansk frukost 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *