BreOliv – Nytt veganskt bredbart alternativ till mackan

BreOliv Zeta vegansk bredbart alternativ

[Produktprov från Zeta]

BreOliv – Nytt veganskt bredbart alternativ till mackan. Helt enkelt bredbar olivolja. Hur fantastiskt är inte det! Riktigt glad över den. BreOliv är gjord på enbart 4 ingredienser: 72% extra jungfruolivolja och 18% fett från sheanötter, lite salt och vatten. Det är allt. Det vegetabiliska sheanötsfettets fasta konsistens är det som gjort det möjligt att få BreOliv bredbart. Sheanöt är heller ingen nöt, så ingen fara för nötallergiker. Verkligen gillar att BreOliv består av endast 4 ingredienser. OCH man kan använda BreOliv till att baka med och steka i. Eloge till Zeta för att ha tagit fram BreOliv. 

Jag är lite matt och trött på alla veganska alternativ som har en lång ingredienslista med diverse konstigheter. Hoppas att fokus kommer sättas på det här snart, dvs att bara för att något är veganskt så betyder det inte att det är nyttigt och hälsosamt. 

Hur som så är BreOliv solklar i ingredienslistan och smakar lätt av olivolja. Jag och min äldsta gillade den massor, min yngsta som är inte tål mjölkprotein var skeptisk. Tänker mig att hon får vänja sig lite. 

Ps. Ser ni marmeladen med jordgubb och lakrits ovan. Alltså den är magisk. Helt helt magisk.

 

Linda

En kommentar

  1. Köpte en breoliv mild nu och testade. Den går lika bra som vanlig bregott. En liten smak av olivolja som jag kan lära mig att gilla mer. Kanon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *