Veckomeny och tobleronemuffins till veckans mys

Veckans veckomeny kommer här något försenad. Har så mycket just nu på G. Jag börjar snart ett nytt jobb och behöver hinna göra en massa saker klara på mitt nuvarande innan jag går. Jag har också en hel del annat på G som jag ska berätta om den här veckan. När man har varit och åkt skidor med barnen och bott i stuga en vecka, ja då har man även ett berg av saker att packa upp. Känns som om tvättmaskinen har gått konstant nu från det att vi kom hem i lördags kväll. Magda reagerar på att åka bil så långt, och kräktes någon timma efter att vi kommit hem. Sov lite si och så. Vakade över henne för att se om det var kräksjukan. Men det verkar det inte ha varit för hon mådde hur bara som helst efter. 

Nu direkt över till Veckomenyn, eftersom jag är sen på bollen. Här kommer den alltså:

Veckomeny

Morotssoppa med kokos och garam masala

Frasig lax med olivsallad

Festivalkorvgrytan

Kycklingschnitzel med jägarsås

Något gott dessutom, som vanligt, kommer här: Tobleronemuffins . För goda för ens eget bästa. Men något gott kan du verkligen unna dig mot slutet av veckan. Det är ju även Melodifestivalfinal. Jag trodde att Let’s Dance började i fredags och hade dukat upp duktigt med godis och chips i Lindvallen-stugan. Men icke. Det börjar ju nu på fredag.  Men på fredag kommer jag missa det. Fick ett infall och bjöd in vänner på tapaskväll på fredag. Så det är en av de roliga sakerna på min agenda just nu. Har ni något roligt och gott tapastips?

Tobleronemuffins

Roliga saker händer, ni ska få veta den här veckan. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *