Veckomeny och populäraste Raw Food glassen

veckomeny

Veckomenyn bjuder på frasiga vegetariska piroger som barnen tycker om. De gillar den tunna krispiga filodegen tillsammans med färsen. Fiskpuddingen är min äldsta dotters mesta favorit. Hon skulle kunna äta den varje dag. Det är som risgrynsgröt som du blandar ner lite fisk och annat i. Kycklingwraps med ajvarröra är nästan fredagsmys. Just det där med att hålla och äta är det något speciellt med. Sedan är det definitivt dags att plocka fram rödvinet, marinera en god nötytterfilé och smälla av över hur god den här tryffelskyn är. Till det en jordärtskocksgratäng med Västerbottensost. Du kommer imponera på dig själv. 

Xmas Fusion cookalong jul på nytt sätt drink

Jag har fått äran att, i samarbete med Ta fram det bästa, skapa nyårsrecept med deras produkter: Kikkoman soja, Tabasco såser, Grey Poupon Dijonsenap samt Colman’s senap. Det är faktiskt en tävling mot en annan mycket känd bloggare. Vem av oss skapar bästa nyårsrätten. Ni får veta mer under veckan. Receptet ska vara klart till fredag.  Jag älskar verkligen att skapa recept, men det är samtidigt nervöst. Kommer de att tycka om det jag kommer göra. Sitter smakerna, konsistensen, texturen. Jag berättar mer nu i veckan. Det är väldigt mycket regler runt vilka ingredienser jag får använda. 

Frasiga vegetariska piroger – Barnfavorit

Fiskpudding – Barnfavorit

Kycklingwraps med godaste ajvarröran – Barnfavorit

Nötytterfilé med fantastisk tryffelsky och jordärtskocksgratäng – Vuxenfavorit

Raw food glass avocado banan hallon

Jag kikade lite på vad man fick upp från bloggen om man gick in på My Taste och tittar man där på lindasmatstuga så har den här otroligt lätta men raffinerade raw food glass på hallon, avokado och banan sparats mer än något annat av mina recept. De som sparats mest var verkligen inte alltid de jag trodde eller hade gissat. Den här underbara lilla glassen är också ett tips till er mjölkproteinallergiker. De alternativen som finns i butik är svindyra. Ni kan göra den hemma istället och spara pengarna till att köpa dyr mjölkfri choklad istället. 

Trevligaste veckan på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.