Vinn Fars Dag presenten som har allt – Tävling

Godisboxen

Söker ni just nu efter den där perfekta presenten till Fars Dag den 13 november? Här är tipset till pappan som redan har allt, Farsdagspresent från Godisboxen.se. Här hittar ni boxar som skickas med gott och roligt innehåll. Favoritgodis blandas med biobiljetter, tidningsprenumeration, böcker, trisslotter, te, kaffe och mycket mera. Jag och barnen har valt en box som vi vet att deras pappa kommer älska, Komplettboxen.  

Godisboxen 

Dessutom väljer du framsidan på boxen, antingen ett färdigt härligt motiv eller ladda upp en bild som jag gjorde på barnen. Du kan även välja text som står inuti då man öppnar boxen. Du kan välja typsnitt. Jag gjorde det lite enkelt med en kort hälsning. 

Godisboxen

Godisboxen har boxar för alla tillfällen: Julklapp, Halloween, Alla hjärtans dag, Tackpresent, Krya-på eller bara för att. Jag kikade igenom alla deras boxar och vet hur många vänner som helst som jag skulle vilja skicka någon av deras boxat till utav olika skäl. Det är sådana glädjeboxar. I samarbete med Godisboxen har jag nu fått nöjet att tävla ut tre stycken boxar till Fars Dag. TRE av mina fina läsare får själva välja vilken box som helst i Farsdagspresent sortiment. Den box som barnen ger till sin pappa är Komplettboxen

godisboxen.se godisboxen fars dag

Barnen är så exalterade över att få räcka över boxen till sin pappa. Så härlig present med lite smått och gott: godis. bio, trisslott, en pocket eller prenumeration. Lite egenlyx eller mys tillsammans med barnen. Barnen har röstat på att han ska dela den med dem, vi får se. 

Så här tävlar du:

TRE boxar tävlas ut. För att vinna en valfri Fars Dag box från Godisboxen.se så svarar du på nedanstående fråga:

Fråga: Vilken box bland alla boxar på Godisboxen.se hade du velat att någon skickade till dig? Skriv namnet på boxen och motivera varför du har valt just den i en kommentar till inlägget. 

Tävlingen avslutas på söndag den 6/11 kl 23.59. Vinnarna kommer publiceras i ett inlägg direkt dagen efter, alltså på måndagen (för att du ska hinna välja och få boxen skickad i tid till Fars Dag). Så glöm inte kika in då. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

38 kommentarer

 1. Åh vilken rolig tävling och vilket utbud på boxar de hade! Jag hade gärna fått en pixibox skickad till mig för då hade jag kunnat dela den med min dotter. Det hade varit en perfekt kombination av spännande böcker och gott godis, vilken förutsättning för en mysig kväll med den lilla snäckan som håller mitt hjärta!

 2. Lyxiga turboxen. Härliga kryddor att ha i maten. God choklad och spännande trisskrap. Perfekt blandning helt enkelt!

 3. Gåvoboxen! Chokladen i den boxen är ju bara så god!! ❤️
  Och en tidning på det är ju pricken över i:et!

 4. Jag är en riktig godisråtta. Jág älskar bio. Jag har tur i kärlek, men tror ändå alltid på vinst i skraplotter samt är jag en korttids prenumerationsguru. Så med detta sagt hade jag självklart valt att få Komplettboxen som hade alla dessa alternativ!?

 5. Komplettboxen hade jag varit överlycklig över om någon hade skickat till mig skulle bjuda mannen på bio då vi har haft dåligt med egentid sedan En middag godis och skrapa triss och det bästa egentid med våran alldeles egna Box

 6. Jag hade blivit så glad över boxen Choc-Fudge i Box eftersom det bästa jag vet på hösten är en kopp te med en bit choklad hemma i mys soffan.

  Håller tummarna på denna fina vinst till min man som är nybliven pappa åt vår lilla Betty som är 8 dagar gammal.

 7. Gåvoboxen (choklad och tidningar) ? av följande skäl:

  Jag har ätit mjölkproteinfritt i några månader i hopp om att min kolik-bebis som jag ammar ska må bättre. Det verkar dock inte som att det hjälper så om en veck ska jag börja äta mjölk igen. Gissa om jag har saknat CHOKLAD? Bio-biljetter som fanns i vissa boxar vore ju najs, men i dagsläget är jag glad om jag får stänga in mig på toa med en tidning i 10 min! ?

 8. Jag hade velat att någon skickade Fars-dags-boxen till mig. Varför? Jo, för det skulle ju innebära att jag också äntligen hade blivit pappa.

 9. Biogodisboxen skulle jag vilja att någon skickade till mig.. För då skulle jag och min sambo få en barnfri egenkväll med biomys och gottigott godis. 🙂

 10. Gåvoboxen hade passat mig fint. Massa god choklad och en bra tidning att ”slöbläddra” i vid tillfälle. Helst ännu en mattidning…?

 11. Choffeboxen hade passat mig perfekt, älskar choklad och har på senare tid blivit svag för kaffe så denna kombo lät helt fantastisk att avnjuta en kall dag i vinter! ?

 12. Helt klart Favoritboxen! Jag älskar att i höst-och vintermörkret få mysa inne i en biosalong, gärna med min sambo och se en bra film och smaska på godis.

 13. Chocolat Love hade väckt ett sådant där barnsligt glatt leende hos mig, kroppen hade blivit alldeles sprattlig och munnen galet fnittrig. Vilken lycka! Choklad och vackra askar är det bästa jag vet! ?

 14. Jag hade önskat att ”gåvoboxen” ramlade in i min brevlåda med en krya på dig hälsning eftersom jag precis har opererat korsbandet och kommer spendera många och långa veckor hemma. Den perfekta blandningen av choklad och tidningsprenumeration hade förgyllt alla mina sängliggande dagar!

 15. Mys & bio för två hade jag önskat att någon skickat till mig, finns ju inget mysigare än att gå på bio nu i höstrusket! ?

 16. Jag hade valt Komplettboxen, den har allt jag vill ha. Biobiljetter, godis, chans att bli rik på Triss och en valfri tidningsprenumeration att längta till varje vecka eller månad.

 17. Vuxenboxen – lite godis kvar som tröst sedan det blivit en nit på trisslotten. Men man vet ju aldrig …

 18. Åh! Jag hade blivit så så så glad för en komplettbox, den har ju allt och lite till! Godis att dela med någon man gillar i biomörkret, lite spänning efter bion och presentkort på tidningsprenumeration för höstens egentid. Vilken supergrej både att få skickad till sig och ge bort till pappa godisgris!?

 19. Bioboxen
  Den skulle mina döttrar vilja ge sin pappa. Han älskar att gå på bio, gillar choklad och godis. Så den här är så perfekt för just honom.
  Med vänlig hälsning
  Viktoria

 20. Jag skulle valt biosalongboxen. Jag och maken dejtar varandra för sällan nu för tiden och en sån här box skulle ge oss rätta sparken i rumpan som vi behöver för att faktiskt komma iväg och umgås bara vi två!

 21. Blackbox!
  Är helt tokig i lakrits och den som gav mig denna boxen känner mig verkligen.

 22. Jag skulle vilja skicka en box till min pappa som tack för att han tar ledigt en dag från jobbet i nästa vecka och hjälper oss med att vara med på vår husbesiktning (vi har precis köpt hus!). Som tack vill jag skicka Blackbox till min pappa som älskar lakrits! 🙂

 23. Vilken rolig present! Och så perfekt att kunna välja fotomotiv på boxens framsida. Gör den genast extra personlig.

  Komplettboxen blev min favorit! Så genomtänkt, den har verkligen något för alla. Bio, lott och några av mina absoluta favoritgodisar (Polly och Nougat – mums!) . Barnen hade älskat de små björnarna och lakritsstången och ja, lite hade jag allt delat med mig 😉

  Hoppas få glädja min underbara pappa och barnens morfar som vi tyvärr träffar alldeles för sällan då vi bor i Norrbotten och mina föräldrar i Småland. Han har varit riktigt krasslig med dubbelsidig lunginflammation och blodinfektion, är fortfarande inlagd på sjukhuset även om det äntligen börjat vända och se ljusare ut. Det är vi så tacksamma över.

  Trevlig helg!

 24. Biosalongboxen lockade mig! Perfekt att ge min filmtokige sambo i present. Han är visserligen inte mer far än till en katt just nu, men man vet ju aldrig när det blir mer än så 🙂

  Två biljetter är en fin gåva till min kära,
  för då får även jag under biokvällen vara nära.
  Svenskt vanligt lösgodis är visserligen en härlig sak,
  men i denna boxen finns i stället lite ny smak.
  När chokladen under filmens gång tagit slut,
  är det jättebra att vi får med oss fina plåtaskar ut.

  • Hoppsan, läste fel i hur tävlan skulle gå till. Den här kommentaren kan du ta bort om du vill. Skickade en nyuppdaterad itället 🙂

 25. Jag vill hellre ge en box än att få en, för att få se reaktionen! 😀

  Biosalongboxen lockade mig! Perfekt att ge min filmtokige sambo i present.

  Två biljetter är en fin gåva till min kära,
  för då får även jag under biokvällen vara nära.
  Svenskt vanligt lösgodis är visserligen en härlig sak,
  men i denna boxen finns i stället lite ny smak.
  När chokladen under filmens gång tagit slut,
  är det jättebra att vi får med oss fina plåtaskar ut.

 26. Eftersom jag älskar nougat är ju valet lätt – Nougatboxen! Nougat är lika med kärlek ?. Hoppas på vinst så barnen får göra pappan glad på farsdag!

 27. Wow, vilken tävling och vad roligt det hade varit att få överraska min älskade pappa med en sådan här lyxig box i gåva. Han om någon förtjänar att få lite extra uppskattning, för jag är verkligen lycklig lottad över att ha just honom som pappa och morfar till min dotter.

  Jag själv fastnade faktiskt för komplettboxen, för den är ju precis som boxen heter komplett. Den innehåller det mesta som jag gillar – både biomys, prenumerationsmys med min favvo tidning, en chans att vinna lite miljoner och det där goda att njuta utav. Det är en box som jag dessutom vet att min älskade pappa skulle uppskatta, då han precis som jag älskar både biomys och att läsa. Dessutom drömmer han ju precis som jag och troligtvis resten av befolkningen om att få vinna miljonen. Med denna lyxiga box så hade han fått allt i ett och jag hade blivit så glad över att få ge den tillsammans med lite fina ord om hur fantastiskt han är och hur stolt jag är över att han är just min pappa. <3 😀

  Kram Sanna

 28. Ligger just nu hemma och är sjukskriven – diskbråck i nacken…. så en Box skulle verkligen pigga upp. Älskar popcorn så Fredagsmys-boxen skulle jag gärna ta emot 🙂

 29. Lyxiga Turboxen har liksom allt!
  Extrapiff till matlagningen och söt choklad som smakar salt.
  En extra bonus med hela två stycken Triss!
  Denna box är ju superspännande – känner mig segerviss 🙂

 30. Men ååh, det finns ju en BAKBOX!! Nog för att jag är galen i godis men hembakt är om möjligt ännu godare. Och så många fina saker! Lavendelsocker har jag länge velat testa, och riktigt fin mörk bakchoklad brukar jag aldrig unna mig. Wow vilken box alltså!!

 31. Godkväll !

  Det fanns många trevliga boxar att välja på.
  Jag hade valt komplettboxen
  Jag tycker om det breda innehållet i boxen & vet att boxens blandning med både bio, godis & avkopplande läsning skulle passa till våran pappa. En komplett Box till Fars dag skulle ge honom många glada & smaskiga stunder ?

  Vänligen Carola

 32. Jag hade blivit kalasglad av att få ”CHOC-FUDGE I BOX” eftersom den har ett tema jag älskar – nämligen choklad. Men godast blir det om man har något värmade att dricka till, och som man kan dela med någon annan… dvs. te! Supermysigt i detta höstrusk och mörker som (äntligen) dragit in över Sverige. Tända ljus, en kopp rykande varmt te… och några godbitar att snaska på.

 33. Åh, vilken underbar tävling!
  Jag hade önskat Life is a box som är fylld med ekologisk och rättvisemärkt choklad. Jag älskar choklad över allt annat, men kan tyvärr inte äta det med gott samvete om det inte är eko/fairtrade. Arbetsförhållandena är hemska ute på kakaoplantagen och tycker det är vår skyldighet som konsument att hjälpa dem eftersom arbetarna ser till så att vi får äta något alldeles fantastiskt! Det blir en win-win för alla 🙂 Ha det gott.

 34. Komplettboxen hade jag blivit väldigt glad för, egentid deluxe som jag tänker också ingår i konceptet. Inget mer smyga in på toa och låtsasbajsa för att få läsa magasin då inte, har man fått en sån fin box får man ju mysa i soffan med godis och allt! Tack för en fin och inspirerande blogg <3

 35. Chocolate Love eller Bio och Mys för två, någon av dessa boxar hade varit underbart att få. Vilken av dem det skulle bli, beror på om det är ett ”jag” eller ”vi”. Så kärlekstemat får råda, måste man välja? Kanske kan jag få båda! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *