Veckomeny och mjölkfria havrebollar

veckomeny

Chokladvåfflor behöver man väl inte förklara varför barnen gillar? Lax i foliepaket älskar mina barn. En riktig man tager vad man haver rätt. Pizza på sconesbotten betyder ingen jästid, perfekt när som. Hawaiiwraps med kyckling och ananas är en riktig goding förpackad i en wrap. 

 dsc_0142

Lediga med barnen, bortresta eller helt vanlig vecka? Jag är lärare, men jobbar måndag till och med onsdag. Sedan har jag så mycket att rätta att jag måste jobba hela torsdagen och en del av fredagen också. Så är det ofta för lärare, att man jobbar sig igenom de s k loven. För er som är hemma och antingen har barnen hemma eller har den där vanliga veckan, här kommer en riktigt barnvänlig veckomeny. Mina bästa tips på rätter till barn

halloween

Helgen var Halloween i kvadrat. I fredags körde de Bus eller Godis i området. Så många öppnade inte dörren trots att de var hemma, konstigt. Men de fick ändå ihop mycket godis osv. Sedan var det Halloweenmiddag hos oss med blodiga fingrar och paprikapumpor och annat gott. På lördagen var det dans för båda och sedan iväg på varsitt Halloweenkalas. Magda var superfin som grön häxa. Ångrar så att jag inte tog foto. Annie var på kvällsfest som vampyr. Söndagen var judo för Magda, innebandy för Annie och däremmellan kalas för den enda och hem till kompis för den andra. Så man kanske kan säga att helgen gått i ett. 

Veckomeny

Chokladvåfflor

Lax i foliepaket

Hawaiiwraps med kyckling och ananas

Pizza på sconesbotten

havrebollar-mums-mums0

Jag hann även baka en omgång Havrebollar . Testar just nu att plocka bort alla mjlkprodukter ur Magdas kost. Det går bra hemma. Jag ska skriva mer om det i ett eget inlägg. Jag testar just nu att göra recept mjölkfria. Då hon går bort på kalas eller då man gör något på stan kan man inte ta för självklart att det finns mjölkfria alternativ. Så jag har insett att jag måste baka och frysa in och ta med, skicka med henne. Så till dagens kalas fick hon med sig dessa havrebollar gjorda på mjölkfritt margarin. 

Linda

2 kommentarer

  1. Vilken söt, förlåt skrämmande vampyr 🙂
    Länken till chokladvåfflorna går till laxreceptet, bara så du vet.
    Kram!

    • Haha, söt-skrämmande liten vampyr:-) Tack för observationen med våfflorna. Ändrat nu. Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *