Testagram september innehöll roliga nyheter

TESTAGRAM

Jo, jag vet, det är inte september längre. Men jag bara hann inte visa september månads Testagram. Innehållet innehöll några favoriter, eller rättare sagt de blev favoriter. Eller vi tar det från början. Frögröten från Risenta måste ju bli en hit! Den är rik på fiber, inget tillsatt socker och gjord på Steel Cut Oat. Steel Cut Oat är klippta havrekärnor med ett större tuggmotstånd. Utöver nötterna och steel cut oats så är det massa solroskärnor, chiafrön, psylliumfrön, pumpakärnor, melonkärnor och linfrön. Vi testade Mandel, Cashew och pekan. Men den finns även i dadel och hasselnötter. Den ska testas. Gröten gick snabbt att koka och du kan koka den med vatten eller t ex havremjölk. Gillade verkligen den!

TESTAGRAM  

Surdegskex från Pågen. En av de bästa nyheterna någonsin. Vi åt upp den på  nolltid och sedan gick jag och köpte ny påse. Pågen Surdegskex är spröda kex, bakade med fullkorn och surdeg. Tack vare att de är dubbelbakade – först gräddade och sedan rostade, får surdegskexen en unik krispighet. Barnen älskade dem och jag tog med dem på aktiviteter och de åt dem efter, utan något på. 

TESTAGRAM

Peanut butter, jordnötssmör från Green Choice är ekologiskt. De har sedan en tid lanserat sin jordnötssmör som är, vegansk och vegetarisk, i portionsförpackning. Vi har testat dem tidigare och de är även de perfekta att ta med i väskan som ett litet snacks. Tar minimal plats och mättar en hel del. Gott med crunchy. Mjuka kryptoniter, smultron. Ja, säger sig självt att de försvann i ett huj. De är gelatinfria, topp! Som ni ser en hel del annat smått och gott också. Ni får kika in på Testagram för mer info. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *