Grattis alla mammor idag

DSC_0814

GRATTIS    PÅ    MORS    DAG! 

Alla mammor, IDAG är det er dag. Ordet Mamma är bland det vackraste ordet i världen. Varje gång mina barn säger ’Mamma’ blir jag alldeles varm i hela kroppen. Det är ett så mäktigt ord och en sådan ära att få vara mina barns mamma.  Varje dag med barnen är den bästa dagen för mig. 

Men visst det är inte lätt varje dag att vara mamma. Det är många kvällar man känner sig slut, av deras trotsfaser, av oro för något som rör barnen, av deras syskonbråk, av att lära dem cykla, simma, äta, vara utan blöja, göra läxor och att uppfostra dem till bra människor. Det är många dagar man känner sig otillräcklig, att man önskar man hade mer tid, energi och bättre ekonomi för att berika deras liv. Men, mer än något annat är det många dygn som man känner att man kan inte begära något mer av livet, att man har fått den största gåvan man kan få i att få vara mamma åt dem, att jag gör mitt allra bästa i den situationen jag är och att jag älskar mina två flickor över allt annat i världen och att de älskar mig lika högt tillbaka.

Liljekonvalj

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *