Nytillskott

 DSC_0567

Åh, har jag glömt att berätta? Jag blev faster för sådär 3 veckor sedan. Här är hon, Bianca. I min brors famn. Efter smygpremiären av Parken Zoo i söndags så åkte vi hem till min bror och premiärträffade Bianca. Så otroligt söt. Det är verkligen något alldeles speciellt med så här små bebisar. Man känner sig så överbeskyddande och vill bara snosa in sig. 

Bianca 4

Tänk om man hade kunnat ha en till liten. Lilla Bianca. Hon sov nästan hela tiden då vi var där och skrek inte alls. Hon kikade lite då hon var vaken, plirade med ögonen. 

Köttfärslimpa

Vi andra åt köttfärslimpan som min bror fixade med potatismos, brunsås och grönsaker. Jag laddar för att göra den på hemmaplan. Barnen var överförtjusta i den här köttfärslimpan. Jag måste då också testa en grej som jag smakade i en köttfärslimpa för väldigt många år sedan. Måste bara testa om det blir så lyckat som jag har tänkt mig innan jag visar er.  

Rabarberkaka

Till efterrätt hade min mamma gjort en god rabarberkaka med vaniljsås till. 

Love Annie Magda

Sedan var det pyjamasdax för de stora barnen som hade levt rövare mest hela dagen. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.