Avokado, Pocherat ägg, Overnight oats – Frukost

Äggula som krämigt rinner ur det pocherade ägget, avokado, kalkonskinka, lite hampafrön strösslade över. En burk med äppelpaj overnight oats gjord på havremjölk så den blir helt laktosfri, vegansk och glutenfri. En söndagsfrukost som är totalt njutningsfull.

Frukost pocherat ägg overnight oats

Barnen överraskade med att älska äppelpaj overnight oats. Jag hade gjort den till mig bara för jag trodde inte att det riktigt skulle falla dem i smaken. Men så fel jag hade. De ville äta upp min och jag har nu lovat dem att de ska få den till frukost imorgon måndag. Verkligen toppen för den är proppad med havregryn, eko äpple, chiafrön och kryddor. 

Frukost pocherat ägg overnight oats

Pocherat ägg, så lätt att man undrar varför man inte gör det varje dag. Strösslade över lite hampafrön också, gillar den mjukt nötiga smaken. 

Frukost pocherat ägg overnight oats

Overnight oats, min favoritfrukost just nu, speciellt den här äppelpajsvarianten med kanel, kardemumma, vanilj och lite lite honung ringlad över. 

Frukost pocherat ägg overnight oats

Himmelsk! Ni ska får receptet på den här under veckan, inga konstihgheter och du förbereder den kvällen innan ställer in i kylskåpet och på morgonen har du en burk gröt som smakar som ett mellanting mellan äppelpaj, granola och havregrynsgröt. Overnight oats är nog den perfekta frukosten faktiskt, med tanke på att den kan förberedas innan och är en sådan hälsobomb. 

Frukost pocherat ägg overnight oats

House Doctor servisen gör sitt jobb och får allt att se så gott ut. Så övernöjd med den. Guldfärgade besticken ska vi inte ens tala om hur nöjd jag är med dem.  En ny vecka på G. Den här veckan längtar jag efter på massa sätt. Hoppas ni också får en fantastisk vecka. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *