Spännande nyheter på Kycklingfronten

Kyckling Kronfågel

Riktigt spännande, praktiska och intressanta nyheter från Kronfågel, alla gjorda på svensk kyckling. Minutkyckling lanseras i tre olika varianter – Classic (stekt och skivad), Ceasar (stekt och skivad) och BBQ (stekt och tärnad). De är ätklara, bara att lassa in i en wrap, tillsätta i en pasta, i en sallad eller varför inte i en soppa. 

kycklingbacon

Inte en dag försent med kycklingbacon. Ska verkligen bli spännande att testa den. Ett magrare och mer klimatsmart alternativ.  Kycklingbacon är nyckelhålsmärkt och har en fetthalt på 7,3 procent (fetthalten på vanlig bacon är 27 procent). Den är varmrökt över äkta alspån för att få den rätta baconsmaken. Ser fram emot att testa den med ägg. 

kycklingpinnar

Kycklingpinnar. Som fiskpinnar men med kyckling. Precis som fiskpinnar finns de i frysdisken och steks på direkt från frysen. De är alltså redan färdiga men ska stekas på för att bli genomvarma och få en gyllenbrun och krispig yta. Jag vet ju redan att dessa är en hit med mina barn. Jag testade dem direkt på barnen och samtidigt hade deras pappa köpt hem dem. Så de har ätit dem två gånger på en veckan och är överförtjusta. Så grattis Kronfågel ni har tagit fram en storsäljare här. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *