Grattis min älskade

DSC_0113

Min så älskade, finaste, roligaste, smartaste, och härligaste dotter blir idag 8 år. Det känns overkligt varje år att hon har blivit så stor, likadant i år. Tycker så om den här bilden som jag tog på henne på Postmuseum förra helgen. Hon märkte inte ens att jag tog den.  Även om hon har en blåtira som är gul vid tiden för bilden (en klasskamrat till henne råkade trycka till med ett kvastskaft precis under ögat, ren olycka), så är hon som alltid så vansinnigt vacker. Antar att man alltid ser sina barn som universums vackraste. Kanske är det även så att deras insida strålar ut till en som förälder. 

bajstårta

I morse så väckte jag och Magda henne med traditionstårta, Bajstårtan. Tänkte att de var för stora, men Annie ville absolut ha den på morgonen sa hon långt innan. Den har blivit vårt signum på födelsedagar, vad nu det säger om oss. Men den är så otroligt god faktiskt. Jag brukar alltid göra den på Mariekex, men upptäckte igår kväll att jag inte hade tillräckligt många hemma. Tog Digestivekex istället och det blev hur bra som helst. Med lite ’kissaft’, dvs äppelsaft och servett i form av toarulle på sidan så blir det en helhetsupplevelse. Alla barn älskar det här. 

DSC_0634

Hon fick öppna ett kort och äta lite av tårtan och bara känna in att vara 8 år. Hon blåste ut alla ljusen och önskade sig något hemligt. 

Annie pool

Idag är hon 8 år och vi ska äta en mysigt middag ikväll, öppna paket. I helgen firar vi med familj och nästa helg blir det storkalas. Idag är jag, precis som varje dag, världens stoltaste, och lyckligaste mamma, så tacksam att få vara hennes mamma. 

Linda

4 kommentarer

  1. Grattis till Annie! Hoppas ni får en fin helg. Jättefina bilder!
    Och en fin blogg som har gett mig mycket inspiration till vardags och till fest.
    Kram till dig och din familj

    • Tack så mycket fina du!! Blev så glad över din kommentar. Kram tillbaka och fin helg på dig också/Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *