Testagram – Romantisk present

Testagram

Tips på present till Alla Hjärtans dag är en prenumeration på Testagram.  Du får varje månad en box med ett hemligt innehåll. Huvuddelen av boxen är ätbara saker. Det brukar alltid vara något nytt på marknaden, något hälsosamt, godis och så kanske en hudlotion, duschkräm eller dylikt. Värdet överstiger alltid själva kostnaden på 99 kr. Här har ni senaste boxen Januari 2016. Roligaste var verkligen Durramjölet från Risenta. Det är glutenfritt och rikt på järn och fosfor. Jag har ingen aning vad man gör med det. Men ska bli så roligt att lära sig baka något nytt. Du kan Ge bort en prenumeration på 3, 6 eller 9 månader.  Tycker att det är en superfin, rolig och annorlunda present att få och ge bort. 

Testagram

Här ser ni December månads box. Glömde visa den. Det är alltid som jultomten kommer då man får sin box. Gillar när det kommer med nyheter på marknaden som man kanske har missat. Det är inget som känns onödigt eller inte går åt. Man får även med en informationslapp om de olika produkterna. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *