Vidare i Sveriges Mästerkock

Sveriges Mästerkock

Så jag gick då vidare i audition på Sveriges Mästerkock i höstas. Här är jag med bästa Dawid Jernström som också gick vidare. Så vill ni veta hur det går till, hur det känns, och annat skvaller så ska jag uppdatera er med det i det här inlägget och kommande inlägg. Kvällens audition som gjordes inför juryn och alla kameror var otroligt pressande. Jag skymtade förbi i mitten och sedan sista minuten där Markus Aujalay kramar om mig och säger ’Fantastiskt’. Vet ni, jag kommer inte ens ihåg att han kramade om mig, inte heller att han sa fantastiskt. Jag grät som bara den. Jag gjorde en så dum miss i audition och när juryn ifrågasatte vad jag hade gjort så bara brast det och jag kunde inte sluta gråta. 

DSC_0962  

Dawid lärde jag känna vid audition nummer ett då vi var i samma grupp. Efter det så stöttade vi varandra. Men mer om allt imorgon. Då får ni även se vilken rätt jag gjorde i den audition som visades på tv ikväll och den audition som föregick den tv-sända audition. Ni får också veta varför jag grät och totalt kraschade i den tv-sända audition. Jag var så nervös för programmet ikväll för de hade kunnat klippa ihop det hur som helst och jag bara ville inte gråta inför alla på tv. Men det klippte de bort, TACK OCH LOV!

Linda

5 kommentarer

  1. Grattis! Blev så förvånad när jag såg dig skymta förbi på tv:n och utbrast men det är ju hon Linda med matbloggen 🙂

    • Ha Ha, jag är så överraskad att ens någon kände igen mig på de korta sekunderna. Tacks så mycket för ’Grattiset’:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *