Pepparkakshus 2015 – Minihus à la julby

Pepparkakshus gingerbread house

Pepparkakshus à la 2015 blev istället fyra stycken mini pepparkakshus. En liten julby. Ville ha dem i enkel stil i år. Lite naivistiskt. Gjorde dem även med olika mönster på taket så det även ovanifrån hände något. Jag lade en liten ljusslinga mellan husen och lite grankvistar och mossa för mysfaktorn. Varje år har jag även samma tomte och liten Bambi som får stå vid årets pepparkakshus. Det har varit väldigt populärt med minihus i år på sociala medier. Har ni också gjort mini pepparkakshus i år? 

Pepparkakshus gingerbread house 

Barnen har varit borta under helgen och det ska bli roligt att se deras min. Jag tänkte att de efter jul skulle få varsitt litet pepparkakshus. Ett av dessa mini-hus har jag tänkt att använda till årets jultårta. Tänkte ställa det mitt på. Har sett det på lite olika bilder på nätet och det ser riktigt gulligt ut. Men om ni trodde att jag hade gjort det lätt för mig så kan jag lugna er med att jag även hade pepparkakshus projekt nummer 2, och det var betydligt mer tidskrävande, men så värt det. Ni ska få se! 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *