Lingonsmoothie med vanilj

Lingonsmoothie

Lingonsmoothie med vanilj och banan, där har ni min favorit vintersmoothie. Jag gör alltid en kanna med lingonsmoothie så man får varsin stor stor mugg med härligt fluffig dryck. Underbar till frukost eller som mellis. Även bra dryck efter en utekväll som jag hade igår. Lite lätt seg i morse. Ändå bra att vi nattåt hamburgare och pommes efter drinkarna. Behövde lite fettigt. Brukar faktiskt aldrig äta på natten efter att ha varit ute. Men måste ha varit bra grej för jag var var rätt ok på morgonen. Gick upp strax efter 7 och gjorde en kanna lingonsmoothie och sedan iväg för att vara med på Annies avslutning på simskolan 8.45.  Nu iväg för julklappsköp och sedan blir det pepparkakshus, pepparkakor och lite julgodis. 

Lingonsmoothie (1 kanna)

2 medelstora bananer, mogna!

6 dl vaniljyoughurt

1-1½ dl frysta lingon

ca 10 isbitar

Gör så här

Pyttsa ner allt i mixern och mixa på tills isen är helt krossad. Häll upp i glas. Gärna sugrör till.

Ps. Blir det för tjockt så häller du i lite mjölk och fortsätter mixa.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *