Årets första julbord och storm

Storm och julbord. Ja, det kan bli både och ikväll. Jag hoppas att det blir enbart julbord dock. Ikväll åker nämligen jag och en vän iväg på Silja Galaxy för en 24 timmars kryssning till Åbo. Vi ska äta julbord, ta ett glas vin i baren och hinna prata. Nu är det ju bara så att stormen Helga ska dra in mot kvällen. Jag är rätt nervös och orolig för att det kommer bli stora vågor för jag mår så lätt illa. Jag skrev till Tallink Silja och frågade om båten kommer gå ikväll. De sa att det mesta av stormen ska ha avtagit då den når östkusten. Hmm…det mesta…Vi hoppas verkligen det. 

Ser i alla fram emot årets första julbord och att få sitta länge och äta. Vi har ett paket som heter Kryssning + Julbord Lyx. Det innebär båtresa, del i A-premium hytt med dubbelsäng, julbord inkl. dryck och julshow, 1 glas mousserande vin, specialfrukost. Hur mysigt som helst. De har julbord fram till och med den 20/12. Väldigt roligt sätt att äta julbord på med familj, vänner eller arbetskamrater. Danny Saucedo kommer uppträda under kvällen. Vore roligt att se. Vi får se vad som händer. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *