Vi drar till Finland – Lakritsfestivalen!!

Lakritsfestivalen

Härligaste helgen är på ingång. Imorgon drar jag och Annie iväg till Helsingfors till Lakritsfestivalen. Vi är båda helt överladdade av förväntning på helgen. Vi går ombord båten imorgon eftermiddag och kommer tillbaka måndag morgon. På schemat står att träffa utställare, smaka lakrits,  lakritslunchbuffé och en matlagningsworkshop med festivalkocken Douglas Spiik. Som ni ser ovan på bilderna från finska Lakritsfestivalen så kan det bli lakrits och Prosecco, kan inte bli fel! Vi ska fullkomligt vältra oss i lakrits, helt enkelt. Dessutom andra härliga bloggkollegor, flera som jag träffat tidigare, men även några jag inte träffat innan. 

DSC_0056 (3)

Men det är även en väldigt mysig helg med fokus på min äldsta dotter. Då man är ensamstående med barnen så har man alltid dem tillsammans. Det händer i stort sett aldrig att jag gör något med enbart den ena. Men den här helgen ägnar jag mig extra mycket åt Annie och vi har en mamma, dotter helg på tu man hand. Annie är otroligt glad över den här helgens äventyr. Magda är dock ledsen att hon inte får följa med. Som kompensation så ska hon och jag, tillsammans med mina två vänner och deras 4 åringar, gå på barnteater på stan nästa helg. Det kommer också bli så härligt, då är det hennes tur att få vara ensam i centrum. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *