Mumin och Prickiga korven

Annie Magda

Vattkoppor in da house. Magda har prickar precis överallt. Men hon är på slutstadiet nu. Vabbar idag och det är hennes sjätte dag hemma från dagis. Men hennes vattkoppor gick direkt till sårskorpor och har torkat. Imorgon blir det förskola och kalas på kvällen för Magda, tema HÄST.  

DSC_1194

De har finaste pyjamasarna från Mumin i alla fall. De ingår i Mumins 70 års kollektion där det är detaljer i guld och/eller silver på de flesta plagg. På Magdas coola med bokläsande Mumin så är några av böckerna, Mumins lugg och månen glittrande guldiga. De älskar verkligen sina Muminkläder och väskor.  På Annies pyjamas är texten i silver.  Fick frågor om var man hittar dessa kläder och förutom Mumins egen butik Moomin, vet jag att lekmer, jolly room, muminboden och cdon har mycket fina Muminsaker i sina nätbutiker nu. 

DSC_1239

Prickiga korven in action. De vita fläckarna är från hennes eksem. Sår som varit under sommaren i solen och inte fått färg. Skulle väl egentligen täckt henne, men väldigt svårt, då hon vägrade. Måtte alla dessa ärr och fläckar gå bort på henne så småningom. Hon lär få fler efter dessa vattkoppor. Hon har en del riktigt stora vattkoppsskorpor i ansiktet som läkaren sa kommer bli ärr med största sannolikhet.  Hur som så är jag så glad att hon nu haft vattkoppor, då kan vi bocka av det. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *