AW på Urban Deli Sveavägen – The Friday Feeling

DSC_0208

En av mina absoluta favoritbutiker för matvaror är Urban Deli. Jag var överlycklig när de öppnade upp Urban Deli i Sickla. Där handlar jag mitt kött när jag ska ha middag. Jag handlar ostar, tryffelhonung, passionsfruktsmarmelad, oliver, kex, baguette och allt annat till ostbrickan.  Nu har de öppnat en Urban Deli på Sveavägen och det firades med fest förra fredagen. Högstilad AW, som ni ser. Med en photo booth och massa utklädningskläder började vi så här. 

Urban Deli

Sedan fortsatte vi så här med massa goda ostron…

DSC_0193

..och vin. Det kom runt brickor med goda ostkuber, chorizo i korvbröd, friterad getost mm mm. Smakprov på vad man kan köpa från nyöppnade butiken. Man kan även luncha eller äta middag på Urban Deli på Sveavägen. Eller som vi gjorde i fredags: hänga där för AW. 

DSC_0189

DSC_0187

 

Skönt häng för AW med flera olika barer, massa ställen att sitta, soffliknande stolar och bord i avskildhet om man vill det.Hit kommer jag verkligen komma förbi för AW, ligger också rätt nära mitt jobb och centralt i stan nära NK och Sergels torg. 

 DSC_0200 

Här med mina bloggkollegor Kinna och Agnieszka. Vi fick med en påse med en keps, deras goda granola och olivolja i så snygg plåtflaska. 

Urban Deli

Och så här slutade det..Le Grand Finale med bloggkollegor och respektive i The Photo Booth.

DSC_0205

 

TREVLIG HELG!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *