Palermo & Milano – Nespresso Limited Edition

Nespresso palermo milano

God morgon! ni har väl inte missat Nespressos nya Limited Edition-blandningar Palermo och Milano i två ursnygga kapslar. Båda är riktigt goda. Har speciellt fastnat för Milano just nu som smakar himmelskt med croissant, min stora svaghet, kan äta precis hur många croissanter som helst. 

Nespresso Limited edition

De är båda ristrettos i grunden där Palermo är den starkare (intensitet 11). Den är intensivt rostad för att få fram dofter av kakao och kryddiga, peppriga doftnoter.  Den ska spegla livet i Palermo där kaffe dricks i lugn och ro som en social aktivitet. Den är god som den är, med eller utan mjölk, men ska även passa som en cappucino. Milano (intensitet 9) ska matcha den högre pulsen i staden med samma namn. Här dricker man kaffet i snabb takt på stående fot. Den smakar fruktigt, lite kola och är aromatisk. Den passar med eller utan mjölk och även som en Latte Macciato, kanske med en croissant. 

Nespresso

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *