Vinnare av iphoneskal från Caseapp

Caseapp

Grattis till följande tre som har vunnit presentkort på ett Caseappskal. Presentkod kommer via mail under kvällen. Här är svar på fråga samt motivering för de vinnande bidragen:

Sara
Jag skulle gärna vilja vara med och tävla! Min iphone är det sak som jag använder mest av alla mina saker så det hade vart kul at göra ett personligt fodral som man blir glad av varje dag =)
Jag tycker mest om ”Vit marmor” skalet (som är färdigdesignat) eftersom det är stilrent och lyxigt!

Fanny

Jag tycker att det färdigdesignade skalet Dream Away är det finaste då jag tycker att det är viktigt att man har drömmar och visioner som man vill försöka uppnå!!
Jag skulle vilja vinna ett skal för att kunna bära med mig min bästa vän överallt. Den vännen som aldrig har svikit mig eller snackat illa om mig. Den vännen som finns där i alla lägen och som faktiskt har hjälpt mig i många knepiga situationer. Den vännen som betyder mest för mig, och det är faktiskt min häst. För allt som hon har gjort för mig och lärt mig vill jag alltid bära henne med mig, och nu när hon står skadad ser framtiden inte ljus ut. Jag vill minnas det som vi har gjort med ljus och lycka, och kunna titta på bilden för att påminnas om hur kul vi faktiskt har haft det och hur kul vi kanske kan få det i framtiden. Jag har en speciell bild på min bästa vän ifrån ett speciellt tillfälle som skulle passa perfekt. För det är hon värd ♥

Gabriella

Jag vill vinna för att jag skulle vilja ha ett personligt skal som visar lite vem jag är. Jag har varit inne på caseapp flera gånger och velat beställa ett skal men har inte riktigt haft den möjligheten att lägga 300kr på ett skal. Så det skulle vara jättekul om jag vann!! ?
Jag tycker mest om ”Dream Away” skalet som är färdigdesignat.

Grattis återigen. Ni kommer älska det. Bara själva processen att göra skalet på deras sida är så roligt! 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *