Veckomenyn – Nu kör vi!

Veckomenyn

Tjolahopp, nu sätter det igång. Är ni redo för jobb, höst och rutiner? Jag känner mig faktiskt lite redo. Det ska bli skönt att komma igång och träna på riktigt, träffa kollegor osv. Men jag kommer nog sakna sommar och ledigt redan i slutet av veckan. Idag är det fortfarande sommarlov faktiskt. Jag börjar imorgon. Men jag sitter och laddar upp för imorgon är det tidigt som attan iväg med barnen till förskola och fritids. Vet inte hur det ska gå att komma iväg så tidigt med båda barnen i släptåg. Måste lägga fram kläder till barnen och  mig, förbereda frukost. Mirakel om det går utan att jag kommer sönderstressad till första jobbdan. Det var lite konstigt faktiskt att göra en veckomeny, men roligt att bläddra bland alla mina recept, har glömt hur otroligt många recept jag har samlat på mig. Så missa inte att kika i kategorierna där finns en hel del guldkorn. Bland annat dessa:

Lax i foliepaket

Sommarpasta med mozzarella, tomater, olivolja

Kycklingburgare med mangodressing

Lammfärsgratäng

Blåbärspaj

Missa inte att göra en Knäckig Blåbärspaj . Storfavoriten som man glufsar i sig på ett nafs. Alldeles för god egentligen. Men man kan ju vänta till helgen, eller åtminstone kanske torsdag tills man gör den. Istället för lördagsgodis och fredagsmys. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *