VINN designat iphoneskal från Caseapp

Caseapp

Jag har precis designat mitt egna iphoneskal via Caseapp och blev så nöjd med det. Du gör det superenkelt genom att ladda upp en bild och sedan kan du justera, dra hit och dit, förstora, förminska osv tills du är nöjd. Du ser direkt på skärmen hur den skulle se ut innan du  klickar iväg beställningen. Jag tänkte först ta någon fin semesterbild från Västkusten och testade nog cirka sju bilder i Casapp programmet. Men så tog jag den här bilden med min telefon när jag var ute och sprang och visste direkt att jag ville ha den.

IMG_0432

Så här såg ursprungsbilden ut. Helt underbart att ha en unik bild som skal. Du kan även lägga till text och annat ovanpå din bild. Jag lade först till mitt namn, för jag tappar alltid bort min telefon, men valde sedan utan. De har även en uppsjö av ursnygga färdiga  Caseapp design som du kan välja mellan om du inte vill ta någon egen bild. 

Nu har jag fått lov att tävla ut 3 presentkort på ett Caseappskal. För att vinna så svarar du endast på frågan nedan och motiverar varför du vill vinna ett Caseappskal. 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, berätta varför du vill vinna ett skal från Caseapp och säg vilket skal av de färdigdesignade skalen hos Caseapp som du tycker mest om. Du hittar dem HÄR.

Tävlingen avslutas om precis en vecka måndagen den 27/7 kl 23.59.

Jag väljer ut TRE lyckliga vinnare som får varsitt kod mailad till sig som kan användas direkt. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

12 kommentarer

 1. Jag gillar verkligen Sommar strand <3 Jag gillar att fånga ögonblick ock drömma mig bort en stund, den var väldigt rogivande 🙂 Det vore superskoj !
  Ha en fortsatt fin sommar,
  kram
  Stina
  sstimic@gmail.com

 2. Jag vill vinna för att jag skulle vilja ha ett personligt skal som visar lite vem jag är. Jag har varit inne på caseapp flera gånger och velat beställa ett skal men har inte riktigt haft den möjligheten att lägga 300kr på ett skal. Så det skulle vara jättekul om jag vann!! 😀
  Jag tycker mest om ”Dream Away” skalet som är färdigdesignat.

 3. Hej!
  Är gärna med.
  Jag vill vinna ett designat skal där jag kan sätta ihop alla mina finaste och personligaste bilder, Kanske blir det på dom som jag älskar mest, eller nån somrig bild.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 4. Jag skulle vilja vinna skalet Rosa palmer för att jag tycker att det skalet är snyggt och för att jag tycker om sommaren 🙂

 5. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vara med och tävla! Min iphone är det sak som jag använder mest av alla mina saker så det hade vart kul at göra ett personligt fodral som man blir glad av varje dag =)
  Jag tycker mest om ”Vit marmor” skalet (som är färdigdesignat) eftersom det är stilrent och lyxigt!
  Med vänlig hälsning, Sara

 6. Mitt skal är trist som bara den… Alldeles svart. Vill föra in mer glädje och färg och vinner därför gärna det somriga vattenmelonskalet! Fint och fräscht!

 7. Jag gillar svartvitt och stilrent så jag gillar Industrisiluett mest! Håller tummarna för att jag vinner för då ska min son Hannes få designa sitt eget skal. Han skulle verkligen bli superglad 🙂

 8. Jag fastnade för ”tänk på något fint”! Det hade varit roligt med ett nytt skal då det jag har idag är helt svart. Så det hade helt klart piggat upp med ett nytt till hösten!

 9. Vilken härlig tävling!
  Jag tycker att skalet ”randiga flamingos” var det absolut finaste, somrigt! Jag skulle gärna ha ett personligt skal för att kunna njuta av min favoritbild och personifiera en av mina käraste ägodelar. Det blir roligare då! Kram

 10. Jag tycker att det färdigdesignade skalet Dream Away är det finaste då jag tycker att det är viktigt att man har drömmar och visioner som man vill försöka uppnå!!
  Jag skulle vilja vinna ett skal för att kunna bära med mig min bästa vän överallt. Den vännen som aldrig har svikit mig eller snackat illa om mig. Den vännen som finns där i alla lägen och som faktiskt har hjälpt mig i många knepiga situationer. Den vännen som betyder mest för mig, och det är faktiskt min häst. För allt som hon har gjort för mig och lärt mig vill jag alltid bära henne med mig, och nu när hon står skadad ser framtiden inte ljus ut. Jag vill minnas det som vi har gjort med ljus och lycka, och kunna titta på bilden för att påminnas om hur kul vi faktiskt har haft det och hur kul vi kanske kan få det i framtiden. Jag har en speciell bild på min bästa vän ifrån ett speciellt tillfälle som skulle passa perfekt. För det är hon värd ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *