Sveriges bästa grillmästare

DSC_0042

Är ni bra på att grilla? Jag älskar att grilla och att utveckla grillandet med alla tips och tricks. Min guru när det kommer till grillning är verkligen Jessica. Hon är totalt grym på att grilla. Hon behöver inte termometer eller något annat, hon bara vet när det är perfekt. Hon vet precis hur kolen/briketterna ska vara när glöden är perfekt, allt. I torsdags var jag på grillmiddag till Jessica och Martin. Totallyx för mig när någon annan fixar maten. Det händer faktiskt väldigt sällan att jag blir bjuden på middag.

DSC_0045 

Det här inlägget blir ju som ett stort hyllningstal till Jessica, men det är inget i det hela som är överdrivet med en enda millimeter. Det här var förrätten, en caprese med vit persika och italienska hasselnötter. vilken otrolig kombo, så gott att det går inte ens att beskriva. Hon bara svänger ihop på en höft och smakerna bara gifter sig perfekt. Det här ska jag verkligen testa.Väldigt fräsch och somrig caprese.

DSC_0039

Till det en väldigt god Bellini alltmedan lamm med fantastisk marinad på färska örter och vitlök gottade till sig på grillen. Till lammet blev det en tzatziki med massa dill i. Det ska absolut testas.  

Till efterrätt Häagen Dazs Salted Caramel med godaste marängerna och jordgubbarna och kaffe.  Som jag behövde den här kvällen. Har haft barnen själv i stort sett hela tiden i två veckor förutom någon enstaka kväll och natt. Att fixa alla måltider, ta Magdas utbrott och trauma över att ha förlorat nappen, städa efter dem då de är på hemmaplan så mycket, deras syskonbråk mest hela tiden, alltså jag har varit så slut. Det var så skönt att Jessica fixade mat, dryck och hela hennes peppiga uppenbarelse som grädden på moset liksom. Vet ni något lustigt. Jessica och Martin hade gjort ananasmojitos, receptet hade de hittat på….Lindas Matstuga minsann. 

PicMonkey Collage 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *