Restaurang Hjerta

Skagenröra

Igår kväll var jag på en härlig restaurang som jag verkligen vill rekommendera: Restaurang Hjerta på Skeppsholmen i Stockholm har nischat in sig på smak av sommar, hav och skärgård. Många av rätterna är lättrökta som t ex den fantastiska Skagenröran de serverar med flatbröd. Till det ett vin som jag verkligen föll för Jolie Fleur (och det heter dessutom samma som min dotter heter i mellannamn, dvs Jolie).  

Restaurang Hjerta Skeppspizza

Skeppspizzan tog vi alla tre. Gräddfil och prästost istället för tomatsås och sedan olika toppings. Supergod. Jag var ute med mina två barndomsvänner för att fira att Åsa fyllt år. Så vi uppdaterade livet i detalj, som vi alltid gör och smidde både sommarplaner och höstplaner. Så glad och tacksam för dessa två i mitt liv. 

DSC_0010

Skeppsholmen här i Stockholm är verkligen så otroligt vackert. Restaurang Hjerta passar perfekt om man vill äta gott och kunna prata om ditt och datt. Man kan  sitta ute med fin vy mot vatten och båtar om det är fint väder. Vi sprang genom hällregn för att komma dit ut, så vi satt tacksamt inne. Det är inte speciellt dyrt heller. Pizzorna kostade 125 kr styck till exempel, och man blir väldigt mätt på dem. 

DSC_0007

Linda

2 kommentarer

  1. Vad roligt att du gillade skagenröran, en av mina favoriter.
    Önskar bara att de hade ett gott surdegsbröd som de serverade röran på 🙂

    • Mmm, Skagenröran var kanoners. Men det verkade vara samma bröd till röran som de sedan även använde till pizzan, så då belv det lite väl mycket att brödet. Men gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *